Menunggu...

Dutch M-B Ambulance Zirkon [ELS] 1.0

8,197

Informatie:
Deze keer weer een ambulance, die nog niet eerder voor de Nederlandse hulpdiensten beschikbaar is geweest voor in Grand Theft Auto V.
Wij hebben er ons best op gedaan! Het is nog een BETA dus je zou hier en dar een bugg tegen kunnen komen. Als je die tegen komt zou het fijn zijn als u deze bugg zou willen melden op onze Discord https://discord.gg/VDDjemx !
Ik hoop dat jullie er wat mee kunnen het is een ambulance met 2 balken namelijk de Zirkon balk voorop en een Trafic Advisor achterop! Hij is nog niet af maar we wouden jullie alvast eens laten rijden in onze Ambulance.
Er komt zo snel mogelijk een update aan! Let op! Je gaat buggs in het model vinden! De buggs zijn te vinden in de ReadMe, onze excuses daar voor!Inhoud:
- ReadMe
- els.XML
- Model Files


Mededelingen:
- Wij zijn opzoek naar mensen die een klein bedrag of een voertuig/balk willen doneren aan ons team zodat wij de kwaliteit van onze voertuigen kunnen verbeteren. Voel u niet verplicht om dit te doen het is enkel een verzoek van onze kant. Voor verdere informatie kunt u terecht op onze Discord of u kunt ons benaderen op team112skins@gmail.com
- Er komen een paar mooie voertuigen aan binnenkort!Credits:
- Ambulance = MODEL: TubeItGaming
- TEMPLATE: Topmods
- UV MAPPING: Topmods
- LIGHTS: Topmods
- soundoff intersector surface = Modeled and mapped by Black Jesus
- Whelen TAM85 = tomcat8492 Converted to V by heuuu
- Skin = Team112Skins
- Zirkon = Dyverze
- Bugg fix: ThoGameTime

Verdere informatie is te vinden in de ReadMe!
Show Full Description

Pertama dimuat naik: 19 Ogos, 2017
Tarikh Kemaskini: 20 Ogos, 2017
Last Downloaded: 4 hours ago

All Versions

 1.0 (current)

8,197 muat turun , 9.05 MB
19 Ogos, 2017

27 Komen